Sankey: expeditietrailer met daktent

Sankey: offroad trailer met ruime daktent

Sankey is onze offroad expeditietrailer. Op deze trailer ligt ook een ruime daktent. Met een breedte van 1,90 meter en een lengte van 2,30 meter is deze daktent voldoende groot voor twee volwassenen of drie kinderen. Door naast een Defender ook deze trailer te huren kun je dus met het hele gezin kamperen in een daktent!

Sankey is van oorsprong een militaire ¾ ton trailer die zeer robuust is uitgevoerd en beschikt over bladvering. De banden hebben dezelfde afmetingen en spoorbreedte als een Defender. Aan de zijkant van de trailer kan een keukenblad worden gemonteerd, zodat je op een ergonomisch verantwoorde hoogte kunt koken. De trailer heeft een eigen vaste gasfles (op de dissel) en twee-pits gasfornuis, zodat je in totaal (bij de huur van een Defender) 4 gaspitten tot je beschikking hebt.

Achterop de trailer is het reservewiel gemonteerd. Indien gewenst kan op dit reservewiel een fietsdrager worden gemonteerd voor drie fietsen. Houdt hierbij wel rekening met de gewichtsverdeling van de trailer, anders wordt de trailer te zwaar aan de achterkant waardoor deze achterover kan duikelen.

Voor het rijden met Sankey volstaat een B-rijbewijs. Enige ervaring met het rijden van aanhangers is echter wel noodzakelijk.

Details

Beschikbaarheid

Reserveringsformulier

Verplichte velden zijn gekenmerkt met *Reserveer van 1 beschikbare accommodaties.

Sankey: expeditietrailer met daktent beschikbaar voor de geselecteerde periode.

Een avontuurlijke vakantie met een Defender? Check hier de beschikbaarheid.

Verplichte velden zijn gekenmerkt met *